Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NICSENI – „SUFLET DE ROMÂN” – eveniment dedicat Centenarului – VIDEO/FOTO (2018)

Primăria și Consiliul Local al Comunei Nicseni a organizat duminică un eveniment dedicat în principal veteranilor de război, sub egida a 100 de ani de România.

În față unui public numeros, cei 11 veterani de război care au luptat în al doilea război mondial, au fost omagiati și au primit recunoștință întregii comunități pentru eroismul de care au dat dovada.
Evenimentul, aflat la prima editie, a continuat cu un spectacol folcloric, spre încântarea publicului, la care au luat parte artiștii: Brândușa Covalciuc Ciobanu, Alexandru Recolciuc, Alin Gaidur, Ansamblul folcloric „Doruletul” din Durnesti și alții.

La manifestare au mai luat parte senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin, deputații Costel Lupașcu și Marius Constantin Budai, subsecretarul de stat Liliana Minca, consilierul Județean Cristina Bresug, patronul firmei Microbuzul, Dumitru Bălan.

VIDEO:

FOTO:

1 Comment

  • Am vrut de atunci sa – mi spun o parere despre eveniment.Iata ca astazi o fac.FELICITARI organizatorilor , stima si respect veteranilor.Fara ei si fara jertfa celor care nu sau mai intors nu am exista. De aceea cred ca era frumos ,cinstit si onorabil ca aici sa fi trecut numele lor si nu doar al politicienilor care au particiat.O parere umila a unui urmas al VITEJILOR VETERANI

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *